Wij willen u van harte welkom heten als bezoeker op de website van Bustad Hyttetun en -wellicht- als toekomstig bezoeker van Bustad Hyttetun!

Bent u op zoek naar een goed uitgangspunt voor een vakantie in de directe omgeving van de schitterende natuurgebieden Jotunheimen en Rondane, de prachtige omgeving van het Gudbrandsdal en de Peer Gyntveg?

Dan bent u bij Bustad Hyttetun aan het juiste adres, want Bustad Hyttetun biedt u door zijn compleet ingerichte vakantiewoningen een prima uitvalsbasis voor een zomer- of wintervakantie in de voor Noorwegen zo kenmerkende, overweldigende natuur. Vanuit Bustad Hyttetun kunt u allerlei activiteiten in de schitterende omgeving ondernemen.

Bustad Hyttetun is het hele jaar geopend en ligt in Skåbu. Dit is het hoogst gelegen (900 moh) permanent bewoonde dorp van Noorwegen en telt ongeveer 600 inwoners. Skåbu ligt ± 90 km ten noorden van Lillehammer en zo’n 100 km ten zuidoosten van Lom.

Een verblijf op Bustad Hyttetun is zeker aan te raden als u op zoek bent naar rust en ruimte; naar een onvergetelijke vakantie in de echte natuur, waar de stilte hoorbaar is.

Kom naar Bustad Hyttetun en geniet van een heerlijk verblijf!

Wij heten u van harte welkom!
René Besseling

Adres: Austlivegen 39, 2643 Skåbu – Norge
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Mob. (+47) 4824 1172