Det er svært gode muligheter for å fiske i de fleste vann og elver i Gudbrandsdalen .
Det er gratis for barn under 16 år .  Fiskekort kan kjøpes på camping vår (Skåbu Hyttegrend) og på turistkontor , bensinstasjoner , sportsbutikker , postkontor eller noen hoteller .
I enkelte innsjøer , er det også tillatt å fiske med otter. Isfiske om vinteren er selvfølgelig også mulig.

Organiserte møter ledet av erfarne fiskere er også der.

På camping vår har vi en privat fiske kurs ( etter avtale ) for nybegynnere . Den instruktør har lang erfaring i lokale innsjøer og elver , og vet hvordan å finne den beste fiskesteder.
Fiskere møte : diverse fiskeutstyr og testet i grupper på Fantkjerringvika ( Gålå vatten ) . Erfaringer utveksles ved bål på ettermiddagen 16:00-17:00 hvor mange fisk kan være. Stekt Deltakelse er mellom begynnelsen av juni og slutten av august , og er gratis (på mandager) .
Net- and- trap fiske: På camping har vi en privat fiske-kurs (etter avtale) for nybegynnere . Også i Gålå og Espedalen og du kan lære hvordan du slår av et garn fra en robåt , og neste morgen erfaring hva det er å hente fangsten.
Fjell Fiske i Gålå : informativ tur med en guide som kjenner plasseringen . De fisker fra land, men også fra båten ; 99 % suksess-garanti !
Fiske i Ringebu meget godt fiske i elver og vann i området rundt Ringebu. Hele året , kan du fiske her . Tillater tilgjengelige som beskrevet ovenfor. Verden fluefiske ble arrangert her . Under 16 år gratis .