Norge er et land hvor du fortsatt kan gå i timevis uten å møte noen. Det er fantastisk å oppleve friheten i naturen, men dette kan også være farlig. Hvert år trenger folk å bli reddet i fjellene på grunn av at de overvurderte sine evner og ikke tok hensyn til det norske klimaet. For dette tilbyr vi kurs for å overleve hvis du kommer i den situasjonen og for å unngå farlige situasjoner.

  • Allmenn frilufts kunnskap. På dette kurset vil våre guider lære deg i å være ute i naturen, du lærer å tenne bål, bygge gapahuk og å ferdes på en trygg måte i naturen.
  • Fiskekurs for nybegynner, i løpet av dette kurset lærer du alt som en fersk fisker trenger å vite. Man kan velge mellom å fiske i en elv, eller innsjø med fiskestang, garn eller oter. Kurset blir tilrettelagt til dine behov. Hvis kurset skal være med oter eller garnfisking så blir det brukt båt. Alle kursene blir holdt av en erfaren fisker.
  • Skyting med rifle under oppsyn av en erfaren skytter. Her kan man skyte på mål som er plassert fra 100-200 meter fra standplass. Dette foregår på skytebane.