Noorwegen is een land waar u nog uren kunt lopen zonder iemand tegen te komen. Dit is echt het ervaren van de natuur een hebben een geweldige tijd. Als gevolg van het weer in Noorwegen kan dit ook uitdagend of zelfs gevaarlijk zijn. Elk jaar moeten er mensen gered  worden uit de bergen, omdat ze hun capaciteiten en de Noorse klimaat overschatten. Hiervoor bieden wij cursussen aan om te overleven mocht dit gebeuren.

  • Basiskennis leven in de natuur. In deze cursus zullen onze gidsen leren je in het zijn in de natuur, je leert om een ​​kampvuur te maken, onderdak te bouwen en om veilig in de natuur te verblijven.
  • Viscursussen voor beginners, tijdens deze cursus leert u alles wat een beginnende visser moet weten. Men kan kiezen om te gaan vissen in een rivier of meer, met hengels, netten of otter. De cursus zal worden aangepast aan uw behoeften. Indien de cursus wordt gegeven met otters of netten wordt er gebruik gemaakt van een boot. Alle cursussen worden gegeven door een ervaren visser die bekent is op de lokale rivieren en meren.
  • Schieten met geweer onder begeleiding van een ervaren schutter. Hier kan men schieten op doelen die zich op 100-200 meter afstand bevinden. Dit vindt plaats op de schietbaan.