De sprong naar avontuur, rust en inspiratie: Natuurvriendelijke overnachtingsadressen, zoals boerderijen, seters, idyllisch gelegen kampeerplekjes en huttencampings die zich duidelijk onderscheiden door kleinschaligheid, rustige ligging en de combinatie met natuurvriendelijke vrijetijdsactiviteiten en belevingen.

Tot deze categorie behoort ook Bustad Hyttetun.

 
Alle faciliteiten
 zoals toilet, wastafel, douche en water vindt u in onze Bustad via de seperate ingang van de receptie.

Extra voorzieningen zoals gebruik van onze (grote) koelkast, vriezers, wasmachine, magnetron en wasdroger, zijn ter plaatse te regelen.

Activiteiten voor de kinderen: Niet alleen binnenshuis maar ook en vooral buitenshuis zijn er de nodige speelmogelijkheden, zoals een trampoline, schommels, wip, 4-meterzwembadje. Maar onder ons gezegd en gezwegen: De bloemenweide of het smeltriviertje achter de bomen wordt meestal nog leuker gevonden.

Voor ieder van ons zijn er in de Skåbu-omgeving veel outdoormogelijkheden met paardrijden, mountainbiken, wandelen, roeien, vissen enz. Er is een veelheid aan mogelijkheden. Om er even een paar uit te lichten: De onvolprezen Jothunheimenweg, het beroemde ‘Peer Gynt pad’ of avontuurlijk raften in Sjoa.

In de maanden juni tot september kunt u kamperen in onze ‘bloemenweide’ rondom de hyttetun op 12.000 m2. Om U rust en privacy te geven houden we dit kleinschalig en hebben wij 4-6 plaatsen op de camping.